Ispovest porodice bivšeg muža ćerke političara koja je UBILA, PA ISKASAPILA ŽENU

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.07.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Jeleninog supruga Marka, sa kojim je do pre godinu dana živela u Zemunu, u kući odmah pored doma ubijene starice, ovih dana ne može da dođe sebi zbog zločina koji ih je šokirao.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jelena Špagović

Iako familija, posle gnusnog zločina, pokušava da se koliko toliko drži po strani, njen bivši suprug trebalo je istražiteljima da ispriča saznanja o njenom "prijateljstvu" sa 55 godina starijom komšinicom, da li je od nje pozajmljivala novac i ranije.

- Verujte da nam se život smučio ovih dana. Nije nam prijatno, a Marko je sada u policiji daje izjavu - kratko je rekla bivša svekrva Jelene Špagović (25), osumnjičene za, navodno zbog duga od 2.500 evra, monstruozno ubistvo 81-godišnje komšinice Majde Garović.

Jelena Špagović, ćerka dojučerašnjeg potpredsednika Srpske desnice Saše Dujovića, zasad se tereti da je 15. juna izmamila staricu iz kuće, iskasapila je, a zatim uz pomoć svog brata Momčila Dujovića (21), koji je takođe uhapšen, zapalila njeno telo i bacila ga u kontejner u vikend naselju u Krčedinu.m Ono što je zasad poznato je da je osumnjičena Jelena Špagović dobro poznavala komšinicu Majdu Garović, znala je da je starica decenijama živela i radila u Nemačkoj, da je devizna penzionerka i da ima ušteđevinu. Zato je pre izvesnog vremena pozajmila od Garovićeve 2.500 evra, ali nikako nije mogla ili htela da joj vrati dug.

RepublikaFoto: facebook.com/Majda Garovic
Ubijena Majda Garović

Zašto je novac pozajmila, nije poznato, jer za devize nisu znali ni njen bivši muž, ni otac, ni brat koga je kasnije uvukla u zločin. Najverovatnije da je starica počela da pritiska Jelenu za novac, pa je ova u jednom trenutku pomislila da će moći da se reši duga tako što će ubiti bivšu komšinicu, a da se taj zločin nikada ne rasvetli - objašnjava naš izvor.

Jelena izmamila žrtvu iz kuće

Zasad je utvrđeno da je Jelena staricu 15. juna izmamila iz kuće, ali gde ju je ubila i gde je ostavila pojedine delove staričinog tela, još se utvrđuje.

Pet dana kasnije, Majdino spaljeno telo pronađeno je u kontejneru u Krčedinu, otkriveni su DNK i ostali tragovi, koji su ukazali da su u zločin umešani Jelena i njen mlađi brat Momčilo. Istražitelji ne odbacuju mogućnost da je Jelena osim brata Momčila imala još pomagača. Iz tog razloga se ispituje da li joj je možda još neko iz okruženja, bilo prijatelj, bilo rođak, pomogao da se, posle zločina, oslobodi staričinih delova tela, ali i možda da je ubije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading