Detalji stravične nesreće kod Male Krsne: Otac i ćerka poginuli, vatrogasci sekli vozilo da izvade putnike, među njima bila i beba

Autor: b92.net, Republika

Hronika

10.07.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i ćerka poginuli su oko 8.45 časova jutros na auto-putu Niš-Beograd kod Male Krsne.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Udes kod Male Krsne

Kako se saznaje, u udesu, su poginuli vozač i žena suvozač, otac i ćerka, iz automobila "škoda felicia". Teške telesne povrede zadobila je žena (50) koja je sedela na zadnjem sedištu automobila.

Kako se saznaje, u vozilu su se nalazile još jedna mlađa žena i beba. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, obe žene zadobile su prelome, dok je beba, srećom, nepovređena ali je prebačena u bolnicu u Beogradu.

Automobil u kom su se nalazili poginuli i povređeni je potpuno uništen, a vatrogasci su morali da seku krov vozila kako bi izvukli sve iz kola.

Do udesa je došlo kada se automobil zakucao u kamion koji je bio zaustavljen zbog radova na toj deonici.

Prema poslednjim informacijama, na ovoj deonici u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija otežano.

Na licu mesta prizor je potresan, staklo i rasute stvari su svuda po putu. Na kolovozu je, na nekoliko desetina metara, ispala lutka bebe iz automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading