(FOTO) Šokantni detalji! Ubijena Majda i ćerka političara se družili na društvenim mrežama, razmenjivali emotikone i lajkove

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.07.2019

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Špagović (25), ćerka političara Saše Dujovića i Majda Garović (80) bile su u bliskim odnosima i dopisivale su se preko društvenih mreža nekoliko meseci pre nego što ju je devojka brutalno ubila.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jelena Špagović

Kako saznajemo, Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice Majde Garović do pre nekoliko meseci živela je sa suprugom u kući pored staričine. Nakon što se rastala od supruga, Jelena se iselila iz kuće, ali je sa nekadašnjom komšinicom održavala odnose. U tome u prilog govore i javne poruke na njihovim Fejsbuk profilima.

Majda je redovno hvalila Jelenine fotografije na kojima je sama ili sa decom, dok joj je Jelena na javnim porukama uglavnom odgovarala samo emotikonima koji označavaju smeh.

 

 

Šta se u njihovom odnosu promenilo, i zbog čega je Jelena na kraju ubila nesrećnu staricu, za sada je misterija. Ono što je poznato je da je Majda 15. juna poslednji put viđena kako izlazi iz kuće i odlazi u, kako je rekla, šetnju. Iz te šetnje, nesrećna žena se nikada nije vratila. Njen suprug sutradan je policiji prijavio Majdin nestanak.

Foto: facebook.com/Jelena Spagovic
Majda i Jasmina su bile u dobrim odnosima

Telo nesrećne žene pronađeno je pet dana kasnije, 20. juna, u kontejneru u vikend naselju kod Krčedina. Pronašao ga je jedan vikendaš koji je bio potpuno šokiran prizorom.

Telo nesrećne starice bilo je do pola potpuno ugljenisano. Ubrzo je otkriveno da je Majda ubijena, a potom je njeno telo zapaljeno i bačeno u kontejner. Nekoliko dana kasnije zbog njenog ubistva uhapšeni su Jelena Špagović (25) i njen rođeni brat Momčilo Dujović (21), koji je osumnjičen da joj je pomogao nakon izvršenja zločina da prikrije tragove.

Juče je objavljeno da su uhapšeni brat i sestra deca srpskog političara, bivšeg poslanika i drugog čoveka "Srpske desnice" Saša Dujovića. On je juče uveče podneo ostavku na sve funkcije iz, kako je naveo, "ličnih razloga".

RepublikaFoto: facebook.com/Majda Garovic
Majda Garović

Jelenin suprug se sa Majdom nije družio

Sudeći po društvenim mrežama, ubijena Majda družila se samo sa Jelenom, ali ne i njenim suprugom koji joj je godinama bio prvi komšija. Jelenin suprug, Majdu nije imao u prijateljima na društvenim mrežama, dok je Jelena, iako se odselila iz tog kraja, sa Majdom redovno čula i dopisivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading