Oglasio se Dujović: Nemam razloga da se krijem, ako su moja deca kriva neka odgovaraju

Autor: Alo, Republika

Hronika

08.07.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brutalnog ubistva, kada su života lišena Majda Garović (80) iz Zemuna, uhapšeni su Jelena Špagović (25), devojački Dujović i Momčilo Dujović (21). Špagović i Dujović deca su bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica, Saše Dujovića.

RepublikaFoto: youtube.com/SvrljiskeNovine1
Saša Dujović

Podsetimo, Jelena Špagović, devojačko Dujović, osumnjičena je da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat Momčilo osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin.

Na pitanje da li ima neki komentar na to što su njegova deca uhapšena i osumnjičena za ubistvo starice, Dujović je rekao kako ne zna da li - ima potrebe za tim - te kako je - sve rečeno.

- Ima li potrebe za tim, sve je rečeno? Ne bežim od javnosti, taman posla, mogu da vam kažem. Nemam šta da komentarišem, ako su moja deca kriva, neka utvrdi istraga i neka odgovaraju, kao i svaki drugi građanin Srbije. Zakon je za sve isti - rekao je Dujović.

Dodao je kako je podneo ostavke na sve funkcije, te kako će verovatno da se povuče iz javnog života.

- Smatram da je ovo pre svega moralno s moje strane. To je sve što imam da kažem. Verujte mi da nije lako. Namerno nisam ugasio telefon, jer ne želim da bežim od javnosti. Imajte duše, sve ovo je dovoljno teško za porodicu - zaključio je on.

Dujović je do 2014. godine bio narodni poslanik Pokreta veterana u Skupštini Srbije, a predsednik je Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova. Prošle godine postao samostalni savetnik ministra za rad Zorana Đorđevića, a inače je i zamenik predsednika stranke Srpska desnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading