Ovo je mladić koji je mučki pretučen u Prijepolju: Dok je ležao onesvešćen nasilnici mu prišli i odsekli uvo. Razlog će vas zaprepastiti!

Autor: Sandžačke, Republika

Hronika

08.07.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S.К. (1982) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, javlja PP Media.

RepublikaFoto: facebook.com/Elmir Rovčanin
Elmir Rovčanin

Sumnja se da je on 7. jula ove godine ispred diskoteke “Coton club“ u Prijepolju, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, naneo povrede u predelu uha Elmiru Rovčaninu (28) iz Brodareva.

Prema ranije objavljenim navodima Rovčanin je zverski pretučen bejzbol palicma od strane više osoba, nakon čega mu je, dok je onesvešćen ležao na betonu, nepoznato lice prišlo i odseklo uho.

Kako je objavljeno na lokalnim medijima, pretučeni Rovčanin je u stanju životne opasnosti i trenutno se nalazi na intezivnoj njezi u Beogradu.

Nezvanično, ovaj napad motivisan je nacionalnom netrpeljivošću.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz, krivičnu prijavu, biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading