Porodica mladića koji je stradao u nesreći kod Pupinovog mosta zavijena u crno: Trebali da prave svadbu drugom sinu, a sada Daniela sahranjuju

Autor: Kurir, Republika

Hronika

07.07.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daniel Veličkovski (29) iz Pančeva poginuo je u udesu kada se na svom motoru marke "kavasaki” i sudario s automobilom marke "BMW" u kom su bili njegovi prijatelji, koji su se kao i on vraćali sa kartinga, blizu Pupinovog mosta.

RepublikaFoto: Facebook
Daniel Veličkovski stradao u nesreći kod Pupinovog mosta

Saobraćajna policija blokirala je ovaj deo puta, a na mesto nesreće došli su, prvo brat a zatim i roditelji stradalog mladića.

- Jul mesec je trebalo da bude mesec radosti za Daniela i njegovu devojku. U nedelju, 7. jula trebalo je da proslave punoletsvo njenog brata, a za dve nedelje kasnije zakazano je venčanje i svadba Danielovog brata. A umesto slavlja, sada smo svi zavijeni u crno, i ne znam da li ćemo ikada moći da prebolimo - priča jedna starija rođaka devojke nastradalog mladića.

Danielovi roditelji su, kaže ona, otišli u Beograd, dok se njegova devojka vratila kod svojih u Kačarevo.

Devojka se, kako kaže rođaka, sa izabranikom svog srca poslednji put čula u petak uveče, neposredno pre nego što je krenuo iz Beograda, gde je bio na kartingu. U to vreme, bila je u Pančevu, i trebalo je da se sa Danielom nađe u stanu.

- Njih dvoje su duže od osam godina u vezi, još od srednje škole, a ona je sada pri kraju fakulteta. Velika ljubav je to! Daniel je završio fakultet, zaposlio se, a njoj je ostalo malo do kraja studija. U februaru su počeli da žive zajedno u Pančevu, ali su stalno dolazili u Kačarevo da vide roditelje, prijatelje. Polako su se kućili - plačući priča Tamarina rođaka.

Meštani Kačareva u kome je stradali Daniel Veličkovski proveo veći deo života u subotu nisu mogli da prihvate da je mladić, za koga svi imaju samo reči hvale, stradao u saobraćajnoj nesreći.

- Strašno je to što se desilo njemu, ali i njegovim najbližima, roditeljima, bratu, devojci. Tragedija kakvu selo ne pamti - prvi je komentar meštana ovog banatskog sela.

Daniel je, napominuju bio mladić za primer. Završio je Mašinski fakultet i kao inženjer radio u jednoj firmi u Pančevu.

- Otac mu je bio vojno lice, i početkom rata porodica je iz Mostara, u Bosni i Hercegovini, došla u Kačarevo i skućila se tu. Zaista su i roditelji, kao i sinovi za primer. Daniel je bio odličan đak, završio je fakultet, a oduvek su ga zanimali motori. Nažalost, na motoru je i stradao - naveli su poznanici Daniela i njegove porodice.

Podsetimo, u nesreći koja se dogodila u petak uveče povređena su i dvojica Danielovih drugova koji su bili u automobilu, i oni su odmah prevezeni u Urgentni centar. Još se utvrđuju uzroci saobraćajne nesreće, na neosvetljenom delu puta, a prema prvim rezulatima istrage, i motociklista i vozač BMW-a navodno su vozili neprilagođenom brzinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading