Ekskluzivna fotografija: Pogledajte uhapšenog šmrkača iz Doma zdravlja na Vračaru

Autor: Republika

Hronika

05.07.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom reakcijom policija je identifikovala i privela Đorđa Grđića (41), koji je zabeležen na video snimku kako ušmrkava narkotike usred čekaonice Doma zdravlja Vračar, nezvanično saznaje Republika.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

U medijima se juče pojavio snimak ove skandalozne scena u Domu zdravlja Vračar, gde muškarac dok pacijenti čekaju da ih lekar pozove u ordinaciju kleči pored stolice, posipa beli prah na mobilni telefon, potom karticom od njega pravi liniju, a zatim ga pred ostalim pacijentima ušmrkava.

Ostatke praha potom trlja po zubima i ne obazire se na zapanjene pacijente od kojih niko ne reaguje. Jedan od prisutnih je čitavu “radnju” za koju tvrdi da pokazuje javno konzumiranje narkotika snimio, a potom video zapis podelio na društvenim mrežama.

Policija je međutim ekspresno po pojavljivanju snimka identifikovala muškarca i nakon portage za njim danas ga u lisicama sprovela u svoje prostorije. Kako saznajemo reč je o Beograđaninu Đorđu Grđiću.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading