Brutalan napad kod Grocke: Deca zatekla ranjenog oca, majka videla napadača

Autor: blic.rs

Hronika

02.07.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada je ušao u kuću videla sam da je na tri mesta imao rane od dijabole i da mu se slivala krv niz leđa. Odmah su ga kolima odvezli u ambulantu u Umčarima, odakle ga je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar u Beograd", ovim rečima Milena Radojković opisuje pokušaj ubistva njenog sina Željka M., zvanog Meče, na kojeg je nepoznati napadač, oko 8 sati juče, ispalio hitac iz lovačke puške u dvorištu njihove porodične kuće u selu Pudarci kod Grocke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako kaže, Željko je taman krenuo na posao, dok je ona bila u kući.

- Čula sam pucanj, nešto je puklo jednom i zatim sam čula njegov glas kako kuka i plače: "Jaoj, neko me je upucao". Kada je uleteo u kuću, krv mu se slivala niz leđa. Na tri mesta je imao rane od dijabole. Deca su odmah strčala sa sprata dole da vide šta se dešava i kolima smo ga prevezli do ambulante u Umčarima, a potom ga je Hitna pomoć odvezla do Urgentnog centra u Beograd - kaže vidno potresena Milena.

Ona dodaje da je nepoznati napadač pucao u njega s leđa iz voćnjaka kada je ulazio u svoj džip marke BMW X6.

- Ubrzo je došao i komšija koji je u svom voćnjaku brao kajsije. On nam je rekao da je na njega naleteo visok, mršav čovek sa crnom fantomkom na glavi i puškom u ruci, obučen u radni kombinezon i da je nizbrdo, niz voćnjak, pobegao u nepoznatom pravcu - prepričava ona.

Iz porodice kažu da je Željko dobar, radan čovek, ali da su prethodne dve godine za njih bile teške jer su dobijali pretnje.

- Zimus nam je neko pretio za Svetog Nikolu, ali i pretprošle godine isto. Dan nakon Svetog Nikole su nam opljačkali kuću i sve su nam ukrali - zlato, novac, televizore i laptopove - priseća se majka ranjenog Željka i dodaje da joj ne pada ne zna zašto bi neko pucao na njenog sina, ali da sumnja na ljubomoru i zavist.

Inače, Željko drži firmu koja se bavi registracijom vozila, a koja se nalazi na ulazu u selo Umčare.

- Sada ispada da ne smeš ni u svoje dvorište da ideš, jer postoje neke siledžije koje mogu da te ubiju. Pa ja imam unuke i snaju! - potreseno kaže Milena.

Komšije ranjenog Željka potvrdile su da su jutros čule pucanj, ali da ne znaju ko bi mogao biti napadač.

- Čuli smo da je napadač pobegao kroz voćnjak i jarugu na sporedan put. Verovatno ga je neko kolima čekao. Nemoguće da je sve ovo sam uspeo da uradi - pričaju komšije.

JP "Parking servis" je po nalogu policije došlo kako bi odvezli Željkov džip na veštačenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading