Stravični detalji obljube u Mionici! Policajac 4 meseca u vezi sa drugaricom (13) svog sina!

Autor: Kurir

Hronika

02.07.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac V. Ž. (42) iz Mionice, otac troje maloletne dece, uhapšen je zbog sumnje da je u periodu od marta do kraja juna više puta obljubio 13-godišnju devojčicu, školsku drugaricu svoje ćerke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako mediji saznaju, uhapšeni policajac, koji je zaposlen u PS Mionica, "ljubavnu vezu" sa devojčicom otpočeo je pre četiri meseca, a uhapšen je tek pošto je njena majka pronašla nepremirene poruke u ćerkinom telefonu.

- Sumnja se da je V. Ž. stupio u kontakt s maloletnicom preko Fejsbuka, pozivajući sa na to što je ona drugarica njegove ćerke. Najpre su se dopisivali, a nakon što je stekao njeno poverenje, počeli su da se viđaju. Iskoristio je emocionalnu nezrelost svoje žrtve, ubeđujući je da su njih dvoje u ljubavnoj vezi - rekao je za medije dobro obavešteni izvor.

On dodaje da se poslednjih nekoliko meseci viđao s drugaricom svoje ćerke iz škole u okolini Mionice.

- Devojčicu je svojim automobilom vozio na skrovita mesta izvan naselja, gde je potom s njom stupao u seksualne odnose. Da se nešto čudno dešava, primetila je majka devojčice, koja je, navodno, u telefonu pronašla eksplicitne poruke koje je razmenjivala s policajcem. Kad je pritisla ćerku, ona joj je priznala da je sa V. Ž. u vezi i da se s njim redovno viđa od marta - kaže naš sagovornik i dodaje da je majka potom o svemu obavestila policiju.

Devojčica ispričala na saslušanju da je zaljubljena u uhapšenog, s kojim je u emotivnoj vezi nekoliko meseci, kao i da je s njim dobrovoljno stupila u seksualne odnose

Bludni policajac odmah je uhapšen, a tužilaštvo je naložilo da se protiv njega pokrene istraga.

- Devojčica je uoči saslušanja najpre razgovarala s veštacima psiholozima i psihijatrima, koji su utvrdili da je sposobna za davanje iskaza, odnosno da nije sklona izmišljanju. Ona je potom pred tužiocem navodno izjavila da je zaljubljena u V. Ž., kao i da je s njim bila u emotivnoj vezi. Takođe je tvrdila da je u seksualne odnose stupala dobrovoljno, to jest da je on nije ni na šta prisiljavao - kaže izvor za medije.

Kako saznajemo, uhapšeni policajac se brani ćutanjem. Posle saslušanja u tužilaštvu njemu je određen pritvor do 30 dana.

Komšije podeljene - nameštaju mu
 

Komšije uhapšenog podeljenog su mišljenja kad je reč o ovom slučaju. Naime, jedni su skoro sigurni da je policajcu namešteno, dok drugi veruju u priču majke i devojčice.

- Tom čoveku stalno nešto nameštaju. Čak je jednom i bio suspendovan, pa vraćen u službu, verovatno jer je dokazano da nije kriv. I ovde ko zna šta je tačno - kaže jedan komšija, dok drugi pak tvrde da im nije čudno što je V. Ž. bio u vezi s detetom.

Preti mu 12 godina

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukoliko se tokom postupka utvrdi da je maloletna žrtva svojevoljno stupala u seksualne odnose sa osumnjičenim policajcem, odnosno da nije bila silovana, on će se, prema saznanjima Kurira, teretiti za krivično delo obljube nad detetom. Za ovo delo aktuelnim zakonom zaprećena je kazna od pet do 12 godina zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading