Dve jezive verzije tragedije! Kako je Vuk Laćarak pao sa krova pravo u smrt?!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

01.07.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Laćarak (19), stradao je pretprošle noći prilikom pada sa krova devetospratnice u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Krov sa kog je pao Vuk Laćarak

Nesreća se dogodila u nedelju oko 20 sati, u trenutku dok je nesrećni mladić s drugom (17) bio na vrhu zgrade pored višespratnice u kojoj je živeo s majkom. Pretpostavlja se da je tinejdžer pao s vrha zgrade usled nepažnje.

Dve verzije

- I dalje se utvrđuje kako je mladić pao, a zasad postoje dve verzije. Prema jednoj, on se nageo i preturio preko ograde, a prema drugoj je, iz nekog razloga, sam preskočio ogradu, izgubio ravnotežu i pao. Šta se tačno desilo, biće utvrđeno istragom - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

 

Komšije iz zgrade kažu da je prizor nakon pada bio jeziv.

- Čuo se tup udarac, a kad sam izašla na prozor, videla sam dečka kako leži obliven krvlju. Glava mu je bila na betonu, a telo u travi. Davao je znake života. Potom su tu došli ljudi koji ga poznaju, pa je usledila vriska. Možda mu je tu bila i majka. Nadala sam se da će preživeti - priča potresena komšinica.

Inače, da je Laćarak bio s drugom na krovu, potvrdile su nam i njegove komšije.

Spremao se za studije

- Bio je s jednim dečkom, ali ga ne poznajem. Mislim i da nije iz ovog kraja. Možda ga je vodio da vidi pogled. Verujem da je sve ovo samo nesrećni slučaj jer je Vuk bio izuzetan dečko. Završio je Petu beogradsku gimnaziju i znam da je pričao da će da konkuriše na nekom fakultetu u Sloveniji. Ne znam šta je uradio - priča jedan od mlađih komšija nastradalog Laćarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading