Policajac iz Mionice obljubio drugaricu (13) svog sina - vozio je na skrivena mesta, njena majka pronašla eksplicitne poruke

Autor: blic.rs

Hronika

01.07.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac V. Ž., iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu, drugaricu njegovog sina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Devojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, prema nezvaničnim saznanjima, bio način da joj se policajac približi, a potom uspostavi kontakt.

- Rec je o muškarcu u 40-tim godinama, koji je i sam otac tri maloletna deteta, od kojih je jedno školski drug 13-godišnje devojčice koju je obljubio. Policajac se tereti da je tokom marta, aprila, maja i do sredine juna kada je uhapšen, koristeći emocionalnu nezrelost maloletne žrtve, najpre sa njom stupio u kontakt i "emotivnu" vezu, a potom nad njom izvršio nedozvoljene polne radnje – navodi izvor iz istrage.

Po prvim saznanjima, policajac je upravo činjenicu da je devojčica školska drugarica njegovog deteta, iskoristio da joj se približi, sazna njene porodične prilike i stekne njeno poverenje, najpre putem poruka koje su razmenjivali na društvenim mrežama, a onda i lično.

Navodno, u svoj automobilu, često je devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

Devojčica počela čudno da se ponaša, pa je majka otkrila užas/Foto: Ilustracija

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

- Devojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u "emotivnoj" vezi sa osumnjičenim, da se u njega "praktično zaljubila", te da nije bila prisile na seksualne odnose. Pre nego što je dala iskaz, kako je predviđeno zakonom, sa njom su razgovarali veštaci psihijatrijske struke koji su procenili da je sposobna da da iskaz i iznese sadržaj šta se dešavalo između nje i osumnjičenog. Uhapšeni policajac, pak, branio se ćutanjem – navodi izvor.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, prema nezvaničnim saznanjima, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

Kako ne bi bila ometana dalja istraga i kako bi se zaštitio identitet žrtve, detalji hapšenja i dosadašnjeg postupka, na zahtev tužilaštva se ne saopštavaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading