Marković: Novi poverenik treba da bude sušta suprotnost Šabiću

Autor:

Vesti

24.07.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažno podrzavam predlog da se Marinović izabere za Poverenika za informacije od javnog značaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Aca Markovic
Aleksandar Marković

Smatram da  novi poverenik treba da bude sušta suprotnost od Rodoljuba Sabića, da treba da radi sve što Šabić nije radio i da ne treba da radi sve ono sto je Sabić radio. To mu je recept za siguran uspeh. Pripadam onom delu javnosti koji nikada nije poverovao da je Rodoljub Sabic nekakav ekspert, nezavisni strucnjak i sl. 

Zato sto je cela njegova karijera bila vezana za politiku i politicke partije. Obavljao je citav niz vaznih politickih funkcija, poslanik, potpredsednik Narodne Skupstine, Ministar i sl.

A funkciju je zloupotrebljavao baveci se dnevnom politikom i napadima na Aleksandra Vučića i SNS. Svaki dan je tvitovao u radno vreme i iznosio najgore uvrede na racun poslanika SNS i Vlade Srbije.

Posebno je problematično što je instituciju Poverenika pretvorio u servis raznih Krikova, Birnova, Cindova, Natase Kandić i slićno.

Aleksandar Marković, narodni poslanik

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading