UŽAS U BEČU! SRBIN SE UBIO DOK SU GA HAPSILI: Nakon filmske potere po gradu, povukao oroz i presudio sebi!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

28.06.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin star 25 godina izvršio je samoubistvo u Beču, u trenutku dok ga je policija hapsila, a nakon što je pobegao zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je zaustavila Srbina rano jutros, nešto posle 4 sata, u 16. bečkom okrugu, i tokom kontrole on je bio kooperativan i čak je priznao da je pijan.

Međutim ubrzo potom on je dao gas i počeo da beži kroz grad, pa je usledila prava potera, viđena samo u holivudskim filmovima, tokom koje je čak u dva naprava pucao iz kola.


Na sreću nije nikoga pogodio, a na kraju uspeo je da pobegne, iako su u poteru bili uključeni i helikopteri.

Na osnovu registarskih tablica vozila, policija je pronašla adresu na kojoj je begunac bio prijavljen, ali ga tamo nisu zatekli.

Kasnije tokom dana policija je saznala da se nalazi u jednom stanu na drugoj adresi, gde su upućeni pripadnici specijalne jedinice policije Vega da bi ga uhapsile.


Pripadnici specijalne jedinice policije Vega poslate su da ga uhapse, ali tokom hapšenja je Srbin prislonio pištolj i pucao sebi u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading