Ljubomora povukla oroz? Smrt Šandora i Kristine pod velom tajni

Autor: Kurir, Republika

Hronika

28.06.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šandor Harci (60) ubio je hicem iz lovačke puške svoju suprugu Kristinu Deak (43), a potom na isti način presudio i sebi u porodičnoj kući u blizini Bačkog Petrovog Sela, na nasipu na Tisi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Leševe nesrećnih supružnika pronašao je u ponedeljak Kristinin sin iz prvog braka, s kojim je nesrećna žena tog jutra trebalo da ode na upis na fakultet.

Metak u leđa

- Pretpostavlja se da je Šandor pogodio hicem iz lovačke puške Kristinu u leđa, a nakon što je ona pala i izdahnula, on je upucao i sebe samog. Oni su već duže vreme imali problema, hteli su da se raziđu, a stvar je dodatno pogoršavala Šandorova konstantna ljubomora. U sredu su oboje sahranjeni u razmaku od dva sata na lokalnom groblju - kazao je dobro obavešten izvor.

Vest o ovoj stravičnoj tragediji uznemirila je žitelje Bačkog Petrovog Sela, koji i dalje ne mogu da poveruju da se brak njihovih komšija okončao na ovakav način.

RepublikaFoto: pixabay.com

Njihova komšinica Julijana Sabo (74) ispričala je  da je Šandora i Kristinu poznavala dugi niz godina.

- Mene, a verujem i druge meštane, iznenadilo je kad smo čuli šta se desilo u kući na periferiji sela u kojoj su Kristina i Šandor sami živeli. Šandor je bio poljočuvar. Nisu imali zajedničku decu. Kristina je imala sina, a Šandor sina i ćerku iz prethodnih brakova. Koliko je meni poznato, oni su lepo živeli. Šandora sam često viđala i uvek mi se srdačno javljao. Šta se tačno desilo, to samo njih dvoje znaju - u neverici je ispričala Julijana Sabo.

 

Meštani tvrde: Oboje ranije bili u brakovima

Tragično stradali supružnici su i ranije bili u brakovima, pa je tako Kristina bila Šandoreva treća žena.

- Ona je iza sebe imala jedan brak koji se tragično okončao pre nekoliko godina, kada je njen suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći - ispričali su meštani.

Imali razmirice

I dok naša sagovornica ne zna ništa o navodima da je Šandor bio ljubomoran i da se zbog toga često svađao s Kristinom, pojedini meštani su ipak potvrdili da je pod njihovim krovom bilo trzavica. Sagovornici  otkrivaju da su se supružnici već jednom rastajali, ali da su ubrzo obnovili vezu.

- Razdvojili su se na osam meseci, kad se Kristina vratila majci, a od pre dva meseca ponovo su živeli zajedno. Verovatno je Kristina poželela da vezu konačno okonča, ali joj Šandor to nije dopustio. Tačno je da je legalno posedovao lovačku pušku. Moguće je da su se posvađali i da je ljubomora povukla oroz - kaže naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading