Manijak lutao Čačkom i napadao žene! Jezivi detalji napada na devojčicu (14)

Autor:

Hronika

26.06.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Čačku uhapsila je Milana Selimovića (28) iz okoline Merošine, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju PU Čačak. Tokom protekle noći on je napao devojčicu (14) i nakon toga još jednu ženu (45).

Foto: Ilustracija

Majka napadnute devojčice, Katarina Jerković, sa strahom je izjavila da je njenja ćerka sinoć izašla u grad. Nakon što se rastala sa društvom devojčica je krenula ka svojoj kući, međutim:

- Dok je devojčica bezbrižno hodala u jednom trenutku osetila je korake iza sebe. Osvrnula se i spazila mušku sobu. Nakon nekoliko minuta ta osoba se zatrčala i moju ćerku uhvatila za kosu, da bi je potom oborila na zemlju - rekla je Katarina Jerković.

U tom trenutku počela je borba jer je uplašena devojčica želela da se otrgne iz ruku napadača. kako je MIlan bio snažniji od nje, otpor koji je pružala bio je uzaludan. Devojčica je tada krenula da vrišti i sva sreća pa je neko čuo vapaje te pritrčao da pomogne.

- Žena od nekih četrdesetak godina je čula da moja ćerka zapomaže. Omah je uletela da odbrani moju ćerku i tada je nastala borba. Pošto nije mogao da se izbori sa njih dve Milan je pobegao i otišao na kej - Dodaje uzrujana Katarina.

Lutajući manijak je uhapšen

Osumnjičenom je, po nalogu osnovnog javnog tužioca u Čačku, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Osumnjičeni je skoro izašao iz zatvora.

Na čačanskom keju Selimović se nije zaustavio već je presreo još jednu ženu (45) i napao. 

- Sreća pa je čovek koji živi u blizini čuo uzvike borbe, izašao na terasu i i počeo da viče na napadača. Primetivši da je otkriven Milan se ponovo dao u begstvo - ispričala je Katarina.

Potresena i sa suzama u očima na kraju je dodala da se sve ovo sinoć dešavalo u centru Čačka i da se njenja ćerka fizički oseća dobro.

- Psihički ona ovu traumu nikada neće preživeti. Moje dete se plaši da izađe sama napolje. Hvala dragom bogu da se sve završilo na ovome i da je ona dobro - sa suzama u očima ispričala je na kraju majka nesrećne devojčiče koja umalo da postane žrtva manijaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading