Skandal! Monstrum koji je sekao čoveka na delove dobio samo 15 godina!

Autor: Republika

Hronika

24.06.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrenu Zirojeviću (38) poznatom pod nadimkom "Mirijevski kasapin", danas je presuđeno za brutalno ubistvo biznismena Draga Mašulovića (61) čije je telo raskomadao, a potom sakrio u garažži u Mirijevu 29. januara 2015. godine. Po drugi put je doneta prvostepena presuda - ovom je osuđen na 15 godina, dok mu je prvi put bila izrečena kazna od 40 godina zatvora za ubistvo na podmukao način, koju je potom ukinuo apelacioni sud.

RepublikaFoto: facebook.com
"Mirijevski kasapin" Obren Zirojević

Podećamo čitaoce da je Zirojević, koji je bio prvi komšija sa svojom žrtvom,  2015. godine izvršio gnusno ubistvo nad biznismenom Dragom Mašulovićem zbog 3.000 evra duga.

Tokom izricanja presude u prvostepenom postupku u sećanje se urezala scena kada je sudija Tatjana Sretenović, u suzama i drhtavim glasom rekla da sam čin izvršenja ovog zločina kod nje, kao i kod drugih osoba, budi emotivnu reakciju.

U presudi je sudija Sretenović dodala da se radi o teškom ubistvu, koje je izvršeno na podmukao način iz koristoljublja, tačnije zbog 3.000 evra, koje je Mašulović pozajmio optuženom, pa tražio da mu ih vrati. Sama radnja nakon zločina, dakle, komadanje tela ubijenog, svakako je uticalo na visinu izrečene presude.

Danas, nakon ponovljenog prvostepenog postupka, kasapinu, koji je raskomadao telo svog bliskog prijatelja kazna je preinačena na 15. godina zatvora. 

Zirojević je osuđen za krivično delo obično ubistvo za koje je kao maksimalna zaprećena kazna zatvora od 15 godina, na koju je i osuđen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Od sudbine nemozes pobeci

24.06.2019 15:48

...ja mislim da mu je bolje da nežuri napolje