UŽAS U RAKOVICI: Dva muškarca izbodena nožem u porodičnoj svađi!

Autor: Agencije

Hronika

06.09.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodičnoj svađi oko jedan sat posle ponoći u beogradskoj opštini Rakovica povređen je mlađi muškarac nožem, a stariji je zadobio lakše povrede, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dva muškarca povređena nožem u Rakovici/Foto: Ilustracija

- Porodična tuča desila se u Ulici Prvomajska u Rakovici kada je muškarac star 30 godina zadobio težu povredu ubodom nožem, dok je starija osoba (65) zadobila lakše povrede, verovatno rukom - kazala je Macura.

Prema njenim rečima, dečak star dve godine zadobio je povredu glave u nezgodi koja se dogodila oko 20.15 na Paliluli. On je prevezen u Urgentni centar, neurohirurgu.

- Oko 19.50 desila se saobraćajna nezgoda u Savskoj broj 2, ali niko nije zatečen. Verovatno su lakše povrede ili ih nije bilo - rekla je ona.

Hitna pomoć imala je 111 intervencija u toku noći, od toga 17 na javnim mestima. Pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, ali i ostali hronični bolesnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading