Užas u Prokuplju: Prevario radnicu menjačnice i uzeo 126.000 dinara

Autor: novosti.rs

Hronika

21.06.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas popodne u centru Prokuplja u jednoj od dve menjačnice preko puta zgrade suda nepoznato lice prevarilo je radnicu i uzelo joj 126.000 dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema rečima vlasnice menjačnice Brankice Milosavljević, čitav događaj je snimila bezbedonosna kamera, odmah je obaveštena policija, koja traga za nepoznatim starijim muškarcem a prema prvim informacijama, najverovantije je reč o strancu. 

- Oko 15.45 minuta taj muškarac je došao i rekao da želi da promeni 2.500 evra. Kada mu je radnica dala novac u dinarskoj protivvrednosti, rekao je da ga nije dobro razumela i da mu vrati evre, što je ona i učinila. Međutim, on joj je dao 126.000 dinara manje i odmah se okrenuo i otišao. Radnica je odmah obavestila policiju i nas - kaže vlasnica Brankica Milosavljević.

Posle pregleda snimaka policija je ustanovila da je reč najverovatnije o licu koje nije iz Prokuplja i izdata je poternica sa njegovim likom. Inače, vlasnica menjačnice kaže da se i ranije dešavalo da su pokušali slično, ali kod drugih radnika, koji su duže zaposleni ali u ovom slučaju radnica je zaposlena od nedavno tako da je prevara uspela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading