HLADNOKRVNO UBISTVO U BORU USRED NOĆI: Andika je izašla iz zatvora zbog krađe, pa počinila strašan zločin! Evo kolika robija je čeka!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

21.06.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Zaječaru osudio je Andiku Osmanović (52) iz Bora nepravnosnažnom presudom na 13 godina i 8 meseci zatvora zbog teškog ubistva i nelegalnog držanja oružja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Andika je 21. septembra prošle godine pucnjem iz krateža ubila svoju priju, samo tri dana nakon što je puštena iz pritvora zbog sumnje da je sa dvojicom saučesnika iz magacina RTB Bor ukrala tri tone bronzanih odlivaka, vrednih 2,5 miliona dinara. 

Boranka je 21. septembra 2018. godine, dva sata iza ponoći, pucnjem iz krateža ubila svoju bivšu priju Alenšu Turku (39).

- Ona je 13 dana pre toga uhvaćena sa svojim saučesnicima D. Dž. (29) i S. J. (27) kad je kombijem iz centralnog magacina RTB Bor pokušala da ukrade odlivke. Troje lopova uspelo je da iz magacina izveze bronzu, ali ih je policija ubrzo posle krađe uhvatila i smestila u pritvor - rekao je tad izvor upućen u istragu.

Andika i njeni kompanjoni tada su identifikovani zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera, koje su zabeležile lopovluk, a nikome nije jasno kako su toliku količinu bronze utovarili u kombi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading