Pijani Slovenac skočio u Nišavu

Autor: Republika

Hronika

05.09.2017

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački državljanin S.G.V. (45) skočio je u Nišavu sa pešačkog mosta kod Toplane.

RepublikaFoto: youtube.com/plusradio010
Reka NIšava je trenutno duboka pola metra

On je iz reke izvučen živ, zahvaljujući prolaznicima i policiji.

Prema rečima očevidaca on je bio u vidno alkoholisanom stanju, a spasiocima se poverio da se na ovaj korak odlučio zbog ljubavnih problema.

Slovenac je u Niš došao sa devojkom koja je Ruskinja. Živeli su jedno vreme zajedno u Nišu i trebalo je da se venčaju.

Međutim, došlo je do ljubavnih problema slovenački državljanin je odlučio da ih prekrati skokom sa pešakog mosta, u Nišavu koja je trenutno na tom mestu duboka nešto više od pola metra.

- Čuli smo pljusak i videli čoveka u reci. Prvo mi se učinilo da pliva. Onda smo videli da ga voda nosi i okreće. Reka je trenutno plitka, nešto je dublja od pola metra, ali bi se sigurno udavio da ga nismo izvukli - kaže jedan od dvojice Nišlija za Blic.

S.G.V. je skočio u vodu sa oko 10 metara visine. Izvučen je oko 100 metara nizvodno uz pomoć građana i interventne patrole niške policije.

- Bio je baš mnogo pijan. Rekao mi je da je Slovenac, da je rođen 1972. godine i da ima verenicu u Nišu. Imao je sreću da je pao bočno jer da je pao na noge slomio bi i kičmu i noge jer je Nišava plitka sada. Voda je duboka ispod kolena, voda ga je nosila i kotrljala po plićaku, mislim da je popio dosta vode. Samo kolena su mu bila izgrebana, ne znam da li je pao negde pre dok je dolazio do mosta ili od tog kotrljanja po vodi - kaže drugi Nišlija koji ga je spasavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading