Podignuta optužnica protiv srpskog Eskobara!

Autor: Republika

Hronika

21.06.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Radosalva Cvijovića i Slavka Pavlova osumnjičenih za pripadništvo kriminalnoj grupi koja je krijumčarila kokain.

 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U saopštenju Suda se precizira da je krivično vanpretresno veće suda donelo rešenje kojim je potvrdilo optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Cvijovića i Pavlova zbog izvršenja krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnog dela.

Protiv ovog rešenja okrivljeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Kako je saopštila policija, nakon njihovog hapšenja u novembru 2017, Radoslav Cvijović sumnjiči se da je organizovao kriminalnu grupu koja je u dužem vremenskom periodu nabavljala i prodavala kokain na teritoriji Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke i Češke i prodavala ga i u drugim evropskim zemljama.

U Češkoj su na primopredaji četiri kilograma kokaina uhapšeni Branislav Cvijović, sin Radosavljev, Josip Capik, koji živi i radi u Mađarskoj i Branislav Bikić, za koga se sumnja da je zadužen za distribuciju kokaina na češkom tržištu.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Mediji su preneli da je Posle višemesečne akcije koju je srpsko tužilaštvo vodilo uz pomoć Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i kolega iz Češke, u koju su se uključili inspektori SBPOK-a, otkriveno da je ova organizovana kriminalna grupa kokain unosila preko luka u Holadiji i zatim ga distribuirala u Nemačku i Italiju do pre dva meseca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading