FAJT ZBOG ŠIŠ ĆEVAPA?! Detalji pucnjave na Novom Beogradu: Nakon tuče hteli da pobegnu, pa zaustavili taksi, a onda je počela DRAMA!

Autor: Republika

Hronika

20.06.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 8 časova došlo je do tuče ispred lokala brze hrane "Šiš ćevap" u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu. Problem je nastao kada nisu mogli da se dogovore ko će prvi da stane u red. Nakon toga, mladići koji su učestvovali u tuči, pobegli su sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom zaustavili nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnici policije uhapsili su S. S. (2000), N. K. (1999) i V. Š. (1999) i kod njih su pronašli pištolj marke „glok“.

Uviđaj je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading