Procurele nove informacije iz istrage svirepog ubistva u Surčinu: Šubara morao da gleda kako mu Jovanović zverski ubija majku i tetku

Autor: mediji, Republika

Hronika

19.06.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđa Šubara Šubi (42) gledao je kako mu Dragoslav Jovanović (25) i njegov saučesnik Miloš S. (31) muče i ubijaju majku Darinku (75) i nepokretnu tetku Milju Petković (80) pre nego što je i sam likvidiran.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/Instagram
Žrtva i dželat

Kako pišu beogradski mediji, Šubara i dve starice ubijeni u svojoj kući u Dobanovcima, odakle su Jovanovićevim automobilom odvezeni do Surčina i bačeni u septičku jamu.

- Istragom je utvrđeno da su Dragoslav i Miloš S. 5. juna došli u Dobanovce i u kući zatekli Neđu, njegovu majku i tetku, s kojima je on živeo. Prvo su za stolicu vezali Neđu, koji je inače bio izuzetno krupan i snažan čovek, a onda su počeli da se iživljavaju nad nesrećnim staricama. Iako je Milja bila u invalidskim kolicima, to ih nije sprečilo da je udaraju, šutiraju i dave do smrti. Isto su učinili i sa Neđinom majkom. Dok su krvnički mučili i ubijali bake, Neđa je morao sve to da gleda i da sluša njihovo zapomaganje. Navodno žrtva je molila krvnike da ne maltretiraju nedužne žene, ali uzalud - kaže izvor i dodaje da su se mladići iživljavali nad žrtvama satima.

- Pretpostavlja se da je Jovanović na taj način hteo da se osveti Šubari, s kojim je poslovno sarađivao i koji mu je navodno dugovao novac za stan. Na kraju, kad su žene preminule, Jovanović je ubio i Neđu hicima iz pištolja. U kući ubijenih navodno su nađeni tragovi zločina - priča izvor i nastavlja:

 

 

- Ni to što su ih ubili na zverski način monstrumima nije bilo dovoljno, nego su žrtvama vezali i cigle oko vrata kako tela ne bi isplivala iz jame s fekalijama.

Komšije su ubijenog Neđu poslednji put videle u sredu, 5. juna, kako s majstorima radi na ogradi oko kuće.

- U kuću u Dobanovcima se doselio pre nekoliko godina. Živeo je tu s majkom i tetkom. Bio je izuzetno finansijski jak, imao je biznis s preprodajom automobila - kaže jedan poznanik i dodaje da je svima neverovatno da je Šubara nekome ostao dužan.

- Imao je dosta novca. Nikada nikome nije ostajao dužan i sve rokove je uvek poštovao, pa je čudno da je dugovao Dragoslavu. Čuli smo da je taj stan na Ledinama koji je kupio od Dragoslava već bio isplatio, jer je dao ne jedan, nego dva luksuzna automobila, tako da je tu nekretninu isplatio - kaže prijatelj i dodaje da postoji i sumnja da su se Šubara i Jovanović zakačili oko nečeg drugog.

- Ne verujemo da je motiv za ubistvo dug, pre će biti da su neki drugi neraščišćeni računi u pitanju - dodaje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading