Preokret na suđenju za prevaru! Stojke: Janković nije kriv, prijavio sam ih sve jer sam bio uvređen!

Autor:

Hronika

18.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Urošu Jankoviću, bivšem potpredsedniku opštine Čukarica, kome se na teret stavlja da je učestvovao u prevari golmana reprezentacije Srbije i Partizana Vladimira Stojkovića, došlo je do preokreta.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Stojković

- Uroš nije kriv za ovo. Hoću da dopunim moj iskaz, ne želim da me grize savest. Ja sam ih sve prijavio jer sam bio uvređen i povređen kada mi je notar rekao da postoji pet lažnih ugovora. Dobro sam razmislio i shvatio sam da je u stvari za sve kriv Đura advokat, a da Uroš sa tim zapravo nema veze - rekao je oštećeni Vladimir Stojković.

On je na pitanje advokata odbrane odgovorio da mu Uroš Janković nikada nije lično prodao nikakav plac, niti ga upoznavao sa vlasnicima.

Uroš Jankvić, bivši član DSS i potpredsednik opštine Čukarice, Vladimir Đurković zvani Đura advokat i Miroslav Stefanović zvani Miki Mentol optuženi su da su prevarili Stojkovića za više od 200.000 evra. 

STOJKOVIĆ: Uroš nije kriv za ovo. Dobro sam razmislio i shvatio da je u stvari za sve kriv Đura advokat

Oni su mu nalazili placeve na Makiškom polju, za koje se pretpostavljalo da će im skočiti vrednost zbog planirane izgradnje. Tri placa su kupljena regularno, ali za pet je Stojković prevaren. 

Đurković i Stefanović su priznali krivicu i sklopili sporazum. Suđenje Jankoviću će biti nastavljeno 30. septembra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading