Nema gde sve nije pokušao da sakrije cigarete, ali policija mu našla svaki štek!

Autor:

Hronika

16.06.2019

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su na Graničnom prelazu Mali Zvornik, na izlazu iz zemlje, 2.760 paklica cigareta različitih robnih marki.

Foto: MUP Srbije

Policija je cigarete pronašla u automobilu marke "fiat kroma", austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao šezdesetogodišnji srpski državljanin iz okoline Šapca, u posebno izrađenim bunkerima na mestu predviđenim za rezervni točak, u pragovima i ispod zadnjeg sedišta.

Takođe, proverom automobila policija je utvrdila da se broj šasije na motoru ne slaže sa brojem šasije upisanim u saobraćajnu dozvolu.

Foto: MUP Srbije

Protiv osumnjičenog Šapčanina, zbog sumnje da je izvršio krivična dela krijumčarenje i falsifikovanje isprave, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku Posebnom odeljenju za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading