Sezona kupanja na Adi je tek počela: Muškarac se kupao na nebezbednom mestu i preminuo!

Autor: blic.rs

Hronika

16.06.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac starosti 65 godina preminuo je danas oko 11.30 na Adi Ciganliji na nezvaničnoj nudističkoj plaži. Prema rečima očevidaca, muškarac je zakoračio u vodu na neobezbeđenom mestu kupališta, srušio se i na mestu ostao mrtav.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ada Ciganlija

Prema rečima očvidaca, sve se dogodilo u plićaku takozvane nudističke plaže na Adi Ciganliji, kada je stariji čovek ušao u vodu, a potom se srušio. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mesto događaja i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa.

Mesto na kom je preminuli muškarac želeo da uđe u vodu je nebezbedno i nije pod nadzorom službe, niti je na tom mestu kupanje dozvoljeno.

- JP "Ada Ciganlija" po ko zna koji put apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera - naglašavaju iz ovog preduzeća.

Pretpostavlja se da je do smrti došlo zbog srčanog ili moždanog udara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading