Osumnjičeni mladići za ubistvo Amerikanca na Zakintosu idu u školu!

Autor: Tanjug

Hronika

05.09.2017

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Srba osumnjičenih za učešće u prebijanju američkog turiste Bakari Hendersona na ostrvu Zakintos 6. jula tokom pritvorskih dana idu u školu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Osumnjičeni za ubistvo Amerikanca idu u školu

Oni se nalaze u pritvoru zatvora za maloletnike u Avlini, a zaposleni se prema njima odnose korektno.

To je danas Tanjugu prenela njihov branilac Zora Dobričanin Nikodinović nakon što ih je posetila u zatvoru sa dvojicom grčkih kolega, od kojih je jedan poznati atinski advokat krivičar Aleksios Kougias, a drugi advokat sa Zakintosa Lefteris.

- Uslovi su dobri u smislu da je osoblje prema njima korektno. Oni idu u školu i tako im brže vreme prolazi. Svakodnevno imaju pravo da sa govornice telefoniraju roditeljima i advokatima - precizirala je Nikodinović. 

U Avloni u zatvoru za maloletnike meru pritvora kao mlađa punoletna lica izdržavaju Miloš Ilić, Nemanja Petrović i Stefan Stojanović, dok se druga dvojica osumnjičenih Srba u slučaju Zakintos - Dušan Ranković i Miloš Senić nalaze se u drugim zatvorima u Grčkoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading