Pljačkaši pošte u Kikindi uhvaćeni u Borči: Upali u filjalu sa fantomakama i satarom!

Autor: novosti.rs

Hronika

15.06.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom akcijom, policija u Kikindi pronašla je i uhapsila muškarca koji je u maskiran, sa fantomkom i satarom u ruci, u petak opljačkao filijalu pošte u Mikronaselju u Kikindi. U autobusu u Borči, policija je uhapsila T.M. (21) i V.V. (22) iz Kikinde, kod kojih je pronašla sumu od 250.000 dinara, koliko su odneli iz pošte u Kikindi i njih sumnjiči za pljačku. I glavni osumnjičeni za pljačku i njegov saučesnik od ranije su poznati policiji.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica pljačkaša su nakon krađe, sa novcem iz Kikinde autobusom krenula za Beograd, ali ih je policija brzo locirala i presrela u Borči. Takođe, prema nepotvrđenim podacima, obojica mladića u trenutku hapšenja, najverovatnije su bila pod dejstvom narkotika, a kod njih nije bila celokupna suma novca koju su ukrali.

Podsećamo, u petak pred kraj radnog vremena pošte u Mikronaselju, oko 13 sati i 20 minuta, u poštu je ušao mlađi muškarac obučen u crno, sa fantomkom na glavi i satarom u ruci i od poštanske službenice zatražio novac, uz napomenu da mu "da  pare i da ne komplikuje". Radnica pošte mu je dala novac, ali, ipak, ne celokupnu sumu koju je imala u kasi. Napadač je nije vređao, niti je počinio drugo nasilje, već je pobegao čim je dobio novac, a radnica je nakon toga brzo pozvala policiju i obavestila nadređene u glavnoj pošti u Kikindi, šta se dogodilo.

Policija je, verovatno, sumnjajući na poznata lica, suzila krug osumnjičenih i istog dana uveče pronašla i uhapsila pljačkaše. Pošta u Mikronaselju, inače, radio d sedam do 14 sati, a u trenutku pljačke u prostorijama je bila samo jedna službenica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading