Policija upala u najveću javnu kuću na Srbiji: Maloletnicu terali na seks sa političarima!

Autor:

Hronika

14.06.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milomir Nikolić Maki (70) iz Novih Banovaca, vlasnik jedne od najstarijih i najvećih javnih kuća u Srbiji, uhapšen je nedavno zbog podvođenja maloletnica! Policija je prilikom racije zatekla devojku (19), koju je, kako se sumnja, Nikolić godinama podvodio gostima u svom baru "Maki", u kojem su često viđani razni biznismeni, domaći političari, ali i strane diplomate!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Bar Maki u Novim Banovcima

- Nikolić je koristio težak materijalni položaj devojaka da ih uvuče u kandže prostitucije. To je uradio i sa jednom devojkom koju je sve vreme držao zatočenu u svojoj kući koja se nalazi u Ulici Branka Ćopića u Novim Banovcima, tačno preko puta njegovog bara. Nju je neko od Nikolićevih saradnika odvodio iz kuće u bar, gde je pružala seksualne usluge raznoj klijenteli i odvodio je nazad. Bila je stalno pod njihovom kontrolom. Nije smela ni sa kim da se viđa, ni sa kim da kontaktira... U pitanju je devojka rođena 2000. godine, a bila je maloletna kada je osumnjičeni Nikolić počeo da je podvodi - kaže izvor Srpskog telegrafa iz policije.

Osim Nikolića, uhapšene su još tri osobe, i to Radoslav N. (36), Ljubiša S. (56) i Milomirova supruga Katica Jovanović (53).

- U pitanju je dobro razrađen, porodični biznis. Njihova klijentela su bili i neki ugledni političari, razni visoki funkcioneri, biznismeni, ali i strane diplomate. Bar "Maki" je zbog toga godinama opstajao i ako je javna tajna da je u pitanju paravan za kupleraj. Zbog toga se dešavalo da Maki zna da će u njegovom lokalu biti racija pre policajaca koji u tu raciju kreću, pa je ovog puta akciju hapšenja izvela policija iz jednog drugog mesta - objašnjava sagovornik Srpskog telegrafa.

Devojke krio u šupljinama u zidu!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Bar Maki u Novim Banovcima

Kako saznajemo, kuća i restoran Milomira Nikolića su namenski građeni za prostituciju i u njima postoje dupli zidovi između kojih je prazan prostor za skrivanje.

- Kada policija upadne, ne zatekne devojke jer se sakriju u tu šupljinu. Do ulice u kojoj se nalazi javna kuća mora da se priđe putem koji je pokriven kamerama za video-nadzor, tako da kod njega nema iznenađenja - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Zatvoren zbog renoviranja!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Bar Maki u Novim Banovcima

Iako bi po prirodi posla kojim se bave bilo za očekivati da je ovaj kupleraj sakriven od očiju javnosti, osim impozantne zgrade, za neupućene u okolini postoje i brojne reklame i putokazi do bara "Maki". Inače, restoran "Maki" od hapšenja vlasnika ne radi, a na kapiji piše da je zatvoren "zbog renoviranja".

Reporteri Srpskog telegrafa obišli su kuću i bar Milomira Nikolića u Novim Banovcima. Ovi objekti više podsećaju na neka utvrđenja, okružena visokim zidovima sa šiljcima pri vrhu. Na prozorima se nalaze rešetke, čak i na višim spratovima. Deluje kao da su postavljene tu ne samo da sprečavaju upad unutra već i bekstvo napolje. Ipak, meštani Novih Banovaca ne žele da pričaju o svom sugrađaninu.

Policajci oslobodili devojku (19) koju je Nikolić godinama držao zatočenu u svojoj kući i podvodio u baru

- Znam za njega, ali se ne družimo. Dolaze neke besne limuzine, ali ne znam ni da je uhapšen, ja sa njima nemam posla - rekla je komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

Javna kuća ko tvrđava

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Bar Maki u Novim Banovcima

- Objekat okružen visokim zidinama

- Na vrhu ograde nalaze se šiljci

- Rešetke na prozorima čak i na višim spratovima

- Unutrašnje prostorije imaju duple zidove sa šupljinama za skrivanje

- I prilaz zgradi i unutrašnjost pokrivena brojnim kamerama

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading