Turčinu koji je pretukao srpsku manekenku oduzeta licenca psihologa! Šamarao pacijente na seansi!

Autor: alo.rs

Hronika

14.06.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čagriju Tortopu iz Turske, koji je brutalno pretukao srpsku manekenku Tanju Đukić i iživljavao se nad njom, doživotno je ukinuta mogućnost da se bavi psihologijom jer je pre nekoliko godina pretukao pacijenta.

RepublikaFoto: Printskrin/Instagram/cagritortop
Tanja Đukić i Čagriju Tortopu

Kako izvor tvrdi, pre nego što je pretukao devojku, Turčin je tokom seanse išamarao svog pacijenta.

- Iako je Čagri završio studije psihologije i bavio se psihologijom, on je pre izvesnog vremena udario šamar pacijentu, zbog čega mu je oduzeta licenca i dobio je doživotnu zabranu da radi kao psiholog. Jasno vam je da tu jadnu devojku nije pretukao neki neuračunljivi momak, već stručnjak za psihologiju, koji je bio i te kako priseban dok ju je zlostavljao - priča izvor i dodaje da je zlostavljač već nekoliko puta imao problem sa policijom i da je zbog nasilja deportovan iz Litvanije, gde je živeo i radio.

- Da se radi o manijaku koji je opasan po okolinu, jasno je i po tome što je zbog tuča u kojima je učestvovao nekoliko puta privođen. Takođe, u policiji postoji izveštaj da je Čagri deportovan iz Litvanije zbog tuče sa Litvancima. Ta osoba će na kraju ubiti nekoga, a čini se da to nikoga ne zanima - zaključuje izvor.

Podsetimo, Tortop je srpsku manekenku sa kojom je bio u emotivnoj vezi ceo dan držao zaključanu, brutalno ju je tukao i naneo joj teške telesne povrede, posle čega je uspela da pobegne i prijavi ga istanbulskoj policiji. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading