Užas u Valjevu: Vozač se zakucao u dvorište i pokosio dvoje dece, a onda izbila i tuča

Autor: telegraf.rs

Hronika

14.06.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca su uhapšena u Valjevu, dok se za dvojicom još uvek traga nakon saobraćajne nezgode u kojoj su povređene tri osobe, među kojima su i dvoje dece starosti jedne i pet godina.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Kako se saznaje, valjevska policija uhapsila je D. V. (43) iz Valjeva i njegovog saputnika nakon saobraćajne nezgode koja se jutros dogodila u Dročinskoj ulici.

Prema rečima očevidaca, vozač ''citorena'' D. V, u momentu kada je pokušao da izbegne vozilo ''pežo'', koje mu je išlo u susret, i prema još nepotvrđenim informacijama, prešlo na njegovu stranu, udario je u ogradu kuće gde su se u dvorištu igrala deca. Prema prvim informacijama, povređeno je dvoje dece starosti jedne i pet godina.

Nakon saobraćajne nezgode, prema priči očevidaca, u momentu kada je vozač ''pežoa'' izašao iz svog automobila da vidi šta se dogodilo i da li ima povređenih, D. V. i trojica njegovih drugova koji su bili sa njim izašli su iz automobila i pretukli vozača ''pežoa''.

Svi povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar valjevske bolnice gde im je ukazana lekarska pomoć, nakon čega će biti i poznat stepen povreda.

Policija je odmah nakon ovog incidenta uhapsila D. V. i još jednog muškarca, dok su dvojica u bekstvu. D. V, koji je inače od ranije poznat policiji, a prema nezvaničnim informacijama, vozilom je upravljao u alkoholisanom stanju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading