Procureli novi detalji zločina na NBG: Evo šta je bio okidač da sin Staklenog puca u Teodoru

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

13.06.2019

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Jovanović (25) koju je na Novom Beogradu sa tri hica iz revolvera ranio suprug Dragoslav Jovanović (25) nakon čega je sebi pucao u glavu, duže vreme je trpela nasilje, a kako saznajemo, okidač za prijavu policiji bilo je to što ju je u martu naterao ode u kupovinu u tržni centar što ona nije želela, pa joj je pretio i tukao je.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Dragoslav je danas, nakon četiri dana borbe za život, podlegao povredama koje je sebi naneo nakon što je upucao suprugu.

Okidač za stravičnu dramu u Bloku 45 bila je upravo prijava koju je Teodora podigla protiv supruga i nakon toga otišla od kuće i iz straha mu nije dozvoljavala da vidi dete.

Teodora je svog supruga prijavila za nasilje u porodici u martu ove godine kada ju je, kako je ispričala policiji, prisiljavao da sa njim ide u tržni centar u šoping, što je ona uporno odbijala.

- Prema njenim rečima, kada nije pristala da ide u šoping, on ju je prisilio da uđe u automobil i sve vreme je na putu do tamo udarao i pretio joj. Po dolasku ispred tržnog centra Teodora nije želela da izađe iz auta, što je Dragoslava dodatno razjarilo i on je ponovo nasrnuo na nju. Batine i pretnje nastavile su se i na putu ka kući. Teodora je potom pozvala roditelje koji su došli po nju, a onda su zajedno slučaj prijavili policiji – priča "Blicov" izvor iz istrage.

 

 

Dragoslavu je nakon ovog događaja određena mera zabrane prilaska u trajanju od mesec dana koju je on prekršio jednom kada je došao do zgrade njenih roditelja i pitao da vidi dete kroz prozor, ali da sem toga nije bilo većih incidenata. Ona je i tad pozvala policiju i rekla da se plaši za svoju bezbednost.

Teodora i Dragoslav su nakon toga stupili u proces razvoda, a onda je on u ponedeljak uveče došao na Novi Beograd i presreo je dok je šetala njihovo dete.

Kako su ispričali svedoci, čuli su kako se mladi bračni par raspravlja na ulici oko odlaska u kupovinu.

- Vikao je: "Teodora, ljubavi, ajmo do tržnog centra da ti nešto kupim", a ona je odbila. Nakon toga začuli su se pucnji - ispričali su svedoci drame na Novom Beogradu.

Dragoslav je u Teodoru ispalio tri hica, dva u grudi i jedan u ruku. Sve to naaočigled njihove jedanaestomesečne bebe.

Nakon toga se dao u beg i nedugo zatim ispalio sebi hitac u glavu.

Pronađen pištolj

Na mestu gde je Dragoslav ispalio hitac sebi u glavu pronađen je revolver marke „Lama“ bez serijskog broja. Kako nije imao dozvolu za posedovanje i nošenje oružja pretpostavlja se da ga je nabavio kako bi upucao svoju suprugu.

Njoj su konstatovane teške povrede u vidu preloma grudnog koša i prostrelinim ranama grudnog koša, prostrelnom ranom ruke sa prelomom ruke, a on je preminuo od posledice ranjavanja četiri dana kasnije.

Nakon pucnjave, Teodora je bila u svesnom stanju i policajcima koji su joj pritrčali u pomoć ispričala je da je upucao muž sa kojim ne živi već duže vreme i sa kojim se razvodi. Uz to je i rekla da pozovu njenu majku da uzme dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading