Republika.rs otkriva: Sin Staklenog i njegova žena koji je pokušao da ubije u istom bolničkom bloku

Autor: T. M.

Hronika

12.06.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Dragoslava Jovanovića (25) i njegove supruge Teodore Jovanović i dalje je jako teško i lekari se bore za njihove živote! Dragoslav i Teodora, koju je ranio u ponedeljak na šetalištu na Novom Beogradu, a potom pokušao da se ubije, kako Srpski telegraf saznaje, smešteni su na istom odeljenju u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Stanje Jovanovića je i dalje nepromenjeno. Oboje su jako teško i lekari budno prate njihova stanja. Oboje su smešteni u istom bloku bolnice, na odeljenju intenzivne nege - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Podsetimo, porodična drama odigrala se u ponedeljak uveče, kada je Jovanović iz pištolja ispalio tri hica u suprugu, sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Dragoslav je, inače, sin Surčinca Ljubomira Jovanovića zvanog Stakleni, koji iza sebe ima pozamašni dosije.

Stakleni je bio hapšen zbog preprodaje ukradenih vozila, nedozvoljenog posedovanja oružja, pokušaja ubistva telohranitelja Vojislava Šešelja, a dovođen je u vezu i sa "surčinskim klanom".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading