ŠOK U NOVOM SADU! Policijska službenica mafijala po stanici: Bila "mozak operacije" u krađi identiteta!

Autor: Tanjug

Hronika

12.06.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je, u saradnji sa tužilaštvom u Novom Sadu, zbog sumnje u koruciju, uhapsila jednu policijsku službenicu, kao i još dve osobe, dok je protiv jedne policijske službenice podnela krivičnu prijavu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policija je uhapsila J. P. (1980), službenicu Policijske uprave Novi Sad, Novosađanina N. B. (1978) i crnogorskog državljanina M. V. (1985), dok je protiv protiv policijske službenice Z. D. (1965) podneta krivična prijava, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sumnja se da je policijska službenica J. P., na zahtev N. B. proverila u sistemu MUP da li postoji biometrijski dokumenat na ime Miloš Begović.

Nakon što ga je J. P. obavestila da ne postoji, N. B. je, radi krađe identiteta, na ime Miloš Begović pribavio falsifikovani ugovor o kupoprodaji nepokretnosti na teritoriji Novog Sada, falsifikovanu italijansku ličnu kartu, izvode iz matične knjige rođenih i knjige državljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading