Horor u Donjem Međurovu: Pastir nađen mrtav na polju

Autor: blic.rs

Hronika

11.06.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo S. A. (57) pronađeno je sinoć oko 22 časa u polju u ataru Donjeg Međurova ovog niškog sela nedaleko od Batušinačkih bara.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

O pronalasku tela policija je obavestila Više javno tužilaštvo u Nišu, a telo je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti.

Prema nezvaničnim saznanjima, S. A. je bio pastir. Kako saznajemo pastir je preminuo prirodnom smrću, po svemu sudeći od infarkta.

- Obdukcijom nije bilo moguće utvrditi neporedan uzrok smrti s ozbirom da se leš nalazio u stanju truležne izmenjenosti, međutim, utvrđeno je i teško oboljenje srca i promene koje mogu odgovarati akutnom infarktu miokarda, te su potvrđena početna saznanja da se radi o zadesnoj smrti - kaže Viši javni tužilac Borica Mitić.

Dežurni tužilac zajedno sa policijskim službenicima Grupe za suzbijanje krivnih i seksualnih delikata izvršio uviđaj na mestu pronalaska tela gde nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti kojem bi ukazivale da se radi o smrti koja je posledica izvršenog krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading