Napadač na Žiku Šarenicu odmah pritvoren: Dobio OVOLIKO zatvora

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

11.06.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanu P. (50) iz mioničkog sela Sanković, koji je uhapšen jer je udario pesnicom autora emisije "Žikina šarenica" Živorada Nikolića i ugrozio bezbednost oko 30 građana, određen je pritvor do mesec dana.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Žika Šarenica

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Incident se dogodio u nedelju, pola sata pred početak emisije "Žikina šraenica", koja se emitovala uživo iz Mionice.

Slobodan P. je svojim traktorom uleteo u pešačku zonu, gde je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, tako što je porušio žardinjeru, koja je postavljena na početku pešačke zone.

Onda je sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao, rekao mu je "J***m ti majku pedofilsku", a nakon toga ga je udario pesnicom u glavu.

Voditelj je, na sreću, prošao bez povreda, tako da je emisija počela na vreme i izgledalo je kao da se ništa nije desilo. Slobodan P., kako nezvanično saznajemo, ima psihičkih problema i još pre dve godine mu je izrečena mera psihijatrijskog lečenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading