Ujak ubijenog studenta otkrio detalje svirepog zločina! Opsednuti transvestit rasporio je Radovića, nakon jezivog poziva

Autor:

Hronika

11.06.2019

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rista Ćuk, ujak ubijenog studenta Marka Radovića, za čije ubistvo je osumnjičen transvestit Goran Abdulov, na suđenju je izneo nove detalje ovog svirepog zločina.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov

Samo nekoliko dana pre nego što je Marko ubijen, neko me je pozvao na mobilni i rekao mi da je moj Marko žigolo i da je on u vezi sa njim. A onda je ubijen.

Ovo je na suđenju transvestitu, poznatijem kao Jovanica Transica, rekao ujak ubijenog studenta.

Kako je otkrio ujak ubijenog mladića, nakon tog poziva video se sa Markom i rekao mu šta se dogodilo.

- Marko mi je rekao da je bio u vezi sa jednom Jovanom, ali da su kasnije raskinuli jer je saznao da je muško. Rekao mi je da ima devojku. Posavetovao sam ga da ode u Nevesinje, što je on rekao da će učiniti sutradan - rekao je ujak ubijenog.

Međutim, samo nekoliko dana nakon toga, Abdulov je ubio Radovića.

Podsećanja radi, stravično ubistvo Marka Radovića, koji je iz Nevesinja došao u Beograd kako bi studirao, dogodilo se 7. jula 2018. godine u stanu u Zemunu u kojem je mladić živeo kao podstanar.

Nesrećni mladić uboden je nožem četiri puta, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici, ispred kuće.

 

 

Dan kasnije, zbog njegovog ubistva uhapšena je transrodna osoba iz Železnika Goran Abdulov, poznat kao Jovana Transica koji je inače sa Radulovićem bio u vezi nekoliko meseci.

Prošle nedelje je pred sudom svedočila i majka Gorana Abdulova koja je rekla da je njen sin bio "opsednut Markom".

Ona je tokom davanja iskaza tvrdila da je Radović provodio dosta vremena u stanu u kojem je živela sa sinom, te i da nesrećni mladić dok se zabavljao sa njenim sinom, jedno vreme uopšte nije znao da je Goran transrodna žena.

- On je voleo da moj Goran pati. On je mnogo pio, vređao je mog sina, nakon čega bi Goran plakao. Znam da je Marko mom sinu bio dužan neki novac, koji nije hteo da vrati - ispričala je ova žena.

Detalji obdukcije šokirali sve

"Pre odluke da ide do kraja, nožem ga je isekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci", neki su od jezivih detalja obdukcionog nalaza koji su predočeni sudu u postupku koji se vodi protiv Gorana Abdulova.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Krvava odeća Marka Radovića

- U grudi ga je ubo šest puta. Ubilački nagon "da partner ne bude ničiji" bio je toliko izražen, da mu je nožem otvorio grudi i nastavio da ga ubada u pluća i srce! Posle udaraca u grudi, otvorio mu je trbušnu duplju, usled čega je došlo do izliva krvi. Pre nego što je doneo odluku da ide do kraja, nožem ga je isekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci, dok mu je na bedrima ogulio kožu - navodi izvor lista.

Prisećajući se dana kada je Goran nasmrt izbo mladića sa kojim je prethodno bio u vezi, Dragica Abdulov istakla je da je njen sin tog dana došao kući potpuno mokar i u kuću ušao "preko terase".

- On mi je tada rekao "Mama, ja sam ga izbo". Bio je mokar, jer je napolju padala kiša, a na odeći je imao malo krvi - rekla je ona.

Na pitanje postupajućeg sudije da li je oprala Goranove stvari i zbog čega, ona je potvrdno odgovorila.

- Pa oprala sam ih jer je na njima bilo malo krvi - kazala je ona.

Na suđenju potegla se priča i njenog prethodnog iskaza gde je navela da je "dozvoljavala sinu da bude sa drugim muškarcima dok je bio sa Markom, jer se nadala da će tako zaboraviti Marka i prestati da bude opsednut njime".

 

 

Nju je postupajući zamenik tužioca pitao da objasni šta je mislila pod tim "opsednut".

- To znači da ga je mnogo voleo - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading