Novi detalji drame u blokovima: Devojka se vratila kod roditelja, muž pucao u nju dok je bila s bebom!

Autor:

Hronika

10.06.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka T.J. (25) teško je povređena u bloku 45 u Novom Beogradu, kada je u nju pucao bivši suprug D.J. (25), koji je odmah potom sebi pucao u glavu.

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

Naime, on je pucao u T.J. u ulici Jurija Gagarina broj 111, dok je u kolicima bila njihova beba. Mladić je ispalio tri hica u nju, a potom krenuo da trči u pravcu ka ulici dr Ivana Ribara.

Usput je zakačio i prolaznike, među kojima je bilo i dece, koja su se u tom trenutku nalazila na ulici i prema rečima očevidaca, bio je vidno besan.

Oko 200 metara dalje, tačnije ispred broja 129, D.J. je pucao sebi u glavu.

Oboje su sa teškim povredama prebačeni u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

Kako nezvanično saznajemo, u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, a devojka se pre nekoliko meseci odselila iz stana u Surčinu gde su oboje živeli i prešla da živi kod roditelja u bloku 45, zajedno sa njihovim detetom.

Ilustracija

Prema još neporvrđenim informacijama, on je imao zabranu prilaska bivšoj ženi.

Očevici su reporterima Kurira na licu mesta ispričali i da su odmah posle pucnjave čuli majku povređene kako viče "Zar ovo nije mogao niko da spreči".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading