STRAVIČNO: Jeleni Marjanović sprženi prsti!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

04.09.2017

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom istrage u ubistvu Jelene Marjanović došlo je do novih detalja. Nađeni su tragovi sasušene krvi na Jeleninom licu, nokti su joj bili isturpijani i premazani varikinom, a ubica je najverovatnije bio na nasipu u Crvenki kod Borče dok je policija tragala za Jelenom.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Marjanovići se nadaju da će konačno pronaći ubicu

- Tragovi sasušene krvi na Jeleninom licu nisu mogli da nastanu da je ubijena u kanalu na nasipu. Podatak da je na njenom licu bilo skorele krvi govori puno o mestu i načinu ubistva! Ovaj podatak će uskoro biti otkriven, u ovom trenutku je još preuranjeno da se takvi detalji iznose u javnost - kaže naš izvor blizak istrazi i dodaje da se nazire rasplet misterioznog ubistva.

Ubica pevačice Jelene Marjanović uništio je sadržaj ispod noktiju žrtve i eventualne tragove zločina koji se dogodio u aprilu prošle godine, tako što je šake i nokte nekoliko minuta držao u abrazivnom sredstvu - varikini.

- Ovaj dokaz upućuje istražitelje na zaključak da pevačica nije ubijena na nasipu, gde je njeno telo nađeno. Sadržaj nalaza, koji je tužilaštvo dobilo, u ovom trenutku niko ne može i neće da komentariše, zbog novih detalja koji su od značaja za istragu. Ukoliko se izvrše istražne radnje, kao što porodica traži, one mogu da dovedu do potpunog razrešenja slučaja! To je sve što u ovom trenutku mogu da kažem - rekao je naš sagovornik. 

Inače, na noktima pokojne pevačice bio je crveni lak, koji je ubica hemikalijom najvećim delom uklonio.

- Slučaj je gotovo završen. Ovaj dokaz još jednom potvrđuje trag da ona nije ubijena na nasipu. Podnokatni sadržaj je potpuno uništen i zbog toga ne postoji DNK profil koji bi doveo do ubice. Lak za nokte nije fizički skidan, a i jagodice su izbledele, što ukazuje da su najverovatnije ruke potapane u varikinu - dodaje naš sagovornik.

Prema rečima Nenada Šipke, direktora CFI, na osnovu uviđaja na mestu na kojem je Jelena nestala stručnjaci su utvrdili da nije moguće da ju je suprug Zoran izgubio iz vida kada je otrčala.

- Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe. Nema šanse da on sa mesta na kojem je, prema sopstvenoj izjavi, stajao ne vidi ukoliko bi joj se nešto dogodilo u blizini mesta na kojem je telo pronađeno - objašnjava Nenad Šipka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading