UKINUTA PRESUDA UBICI IZ UDOVICA: Telo uvio u mušemu, pa bacio u bunar!

Autor: Tanjug

Hronika

04.09.2017

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je Predrag Stefanović iz sela Udovice bio osuđen na 18 i po godina zatvora i 100.000 dinara zbog ubistva Ž.J. kome je dugovao novac i naložio da mu se ponovi suđenje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Apelacioni sud ukinuo presudu Predragu Stefanoviću

Stefanoviću je međutim odlukom Apelacionog suda produžen pritvor do daljeg.

Odlukom Apelacionog suda, ukinuta je prvostepena presuda Višeg suda u Smederevu iz aprila ove godije kojom je Stefanović bio osuđen zbog krivičnih dela teško ubistvo i neovlašceno držanje oružja, a naslednici Ž.J. upućeni da imovinsko pravne zahteve ostvaruju u parnici.

Za Apelacioni sud je sporan zaključak smederevskog suda da je Stefanović osuđen zbog ubistva iz koristoljublja kao i njegova uračunsljivost u trenutku izvršenja dela.

Telo uvio u mušemu i bacio u bunar

Stefanović se tereti da je nakon kraće svađe i prepirke u vezi sa novčanim dugom prema Ž.J, izašao iz prostorije u kojoj su prethodno sedeli i otišao u letlju kuhinju pa ga karabinom upucao kroz prozor.

Potom je telo Ž.J. stavio na traktorsku prikolicu, uvio u plastičnu mušemu i traktorom odvezao u mesto Orešac, gde je telo bacio u napušteni bunar, a preko tela bacio više papirnih džakova sa cementom, kao i nekoliko džakova negašenog kreča.

Krvavu garderobu ubijenog je bacio na smetlište i spalio, a cev karabina iz kojeg je pucao namazao uljem za oružje i karabin sakrio, dok je potom u cilju prikrivanja ostalih tragova, auto Ž.J. spalio na jednoj njivi u ataru sela Dubona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading