OVO JE TURČIN KOJI JE ZVERSKI TUKAO NAŠU MANEKENKU! Ispričala kako mu je umakla i kako on čak nije ni priveden!

Autor:

Hronika

08.06.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Đukić, srpska manekenka koju je zverski pretukao Turčin Čagri Tortop s kojim je poslednje dve godine bila u emotivnoj vezi i živela u istom stanu u Istanbulu, oglasila se na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: facebook.com/Cagri Tortop
Čagri Tortop

"U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva pomoć! On čak nije priveden! Roditelji su došli po mene, podneli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji", napisala je manekenka na svom Instagram pofilu.

Tanja Đukić je medijima ispričala da je uspela nasilnika da ubedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje. Kada je konačno pristao, stavila je naočare za sunce i prekrila modrice, a čim je otključao vrata, Tanja je pobegla u obližnji kafić odakle je pozvala policiju.

Manekenku je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

Inače, na Tanjim profilima na društvenim mrežama ne mogu se videti fotografije s Čagrijem, dok Turčin na svom Instagramu ipak ima slike sa, sada već bivšom devojkom.

Foto: facebook.com/Cagri Tortop
Tanja i Čagri

Fotografije je objavio krajem maja, a deluju kao srećan i skladan par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading