(FOTO) Drama u centru Beograda: Pogledajte prve fotografije požara u Terazijskom tunelu

Autor: Republika

Hronika

07.06.2019

16:10 >> 16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil kantrimen čačanskih registarskih tablica zapalio se u petak popodne u Terazijskom tunelu zbog čega je došlo do ogromne gužve u saobraćaju u ovom delu Beograda. Ekipe vatrogasaca izašle su na teren i uspele da ugase vatrenu stihiju. U incidntu nije bilo povređenih.

RepublikaFoto: e-stock
Požar u Terazijskom tunelu

Prema informacijama do kojih je došla Republika.rs, drama se odigrala oko 16.40 časova, a pre požara čula se jaka eksplozija.

Vozilo se zapalilo na samom ulazu u Terazijski tunel u smeru ka Novom Beogradu, ali su ekipe vatrogasaca pravovremeno reagovale i uspele da ugase požar.

U ovom trenutku nije poznato kako je došlo do požara.

RepublikaFoto: e-stock

Prema za sada raspoloživim informacijama, u automobilu je bio samo vozač, koji je na vreme uspeo da napusti vozilo.

RepublikaFoto: e-stock

Inače, dok je trajala drama, ovaj deo prestonice bio je zatvoren za saobraćaj, što se odrazilo na i na druge delove Beograda u kome su se formirale saobraćajne gužve.

O tome svedoče i fotografije koje su portalu Republika.rs prosledili naši čitaoci, a na kojima se vidi da je došlo do kolapsa u saobraćaju već kod Skadarlije.

RepublikaFoto: Republika
RepublikaFoto: Republika
RepublikaFoto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading