Novi detalji ranjavanja vođe "rakovačkog klana": Stojke od "Aresa"pobegao u Španiju!

Autor:

Hronika

03.09.2017

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Stojković Stojke (49), koji je teško ranjen u Barseloni kada ga je nepoznati napadač sačekao ispred hotela u kojem je bio smešten, obreo se u ovoj zemlji kako bi se sklonio od srpske policije, koja mu je bila za petama, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/Budite u Toku
Stojke pobegao u Barselonu da pobegne od srpske policije

Pod prismotrom

- Srpska policija je duže vreme pratila Stojkovića zbog sumnje da se bavi nelegalnim poslovima i on je trebalo da se nađe na listi osumnjičenih u velikoj policijskoj akciji "Ares". Međutim, on je naslutio šta mu se sprema i sklonio se u Španiju - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Naš sagovornik dodaje da je Stojke, još dok je bio u Srbiji, slao prijateljima poruke da ga prati policija i da mora da se skloni. Ubrzo se obreo u Barseloni, gde ima jake kontakte, kako lične tako i preko Luke Bojovića, koji robija u ovoj zemlji i sa kojim je sve vreme ostao jako blizak. Veruje se da napad ima veze upravo sa njegovim i Lukinom odnosom, ali sagovornici našeg lista navode da je Barselona loš izbor za skrivanje.

- Nema sumnje da Stojke nije očekivao da može biti napadnut. Čovek kao on uvek je na oprezu i zato je i nosio pištolj sa sobom. Međutim, da će ga ovako izrešetati, očigledno se nije nadao, inače bi promenio lokaciju. Svi znaju da je Barselona jako opasan grad, koji ima veliki broj bandi koje su spremne da za malo para urade šta god treba - objašnjava naš sagovornik.

Napad

Podsetimo, Stojkovića su nepoznati napadači sačekali kada se dovezao do hotela u kojem je bio smešten sa Dejanom Jusufovićem poznatijim kao Jusa Čupavi. Kada je izlazio iz auta, napadač je otvorio vatru, a hici su pogodili Stojketa u čelo, bradu, grudi i stomak. Najkritičniji je bio hitac u stomak, zbog kojeg je operisan. U pokušaju da se zaštiti rukom, jedan metak mu je otkinuo i jedan prst na ruci. Napadač je pobegao, a Jusufović, koji treba ovih dana da bude deportovan u Srbiju zbog posedovanja lažnih dokumenata, izjavio je da nije uspeo da vidi napadača.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading