Smrtna kazna za monstruoznog ubicu devojčice iz Prahova: Građani potpisuju peticiju "Pravda za Lunu"

Autor: Republika

Hronika

04.06.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peticiju "Pravda za Lunu“ do sada je potpisalo 1.500 građana, koji su poručili da osumnjičeni ne smeju da se proglase neuračunljivima.

RepublikaFoto: Facebook
Ubica devojčice Zoran Albić

"Pravda za Lunu“ naziv je peticije koja kruži Fejsbukom, a nastala je, kako je navedeno, „da monstrumi koji su ubili jadno dete dobiju smrtnu ili doživotnu kaznu!“

Peticija se potpisuje mejlom, a potpisi se prosleđuju grupi „Pravda za Lunu“, koja je ovlašćena da ih preda onima koji imaju moć odlučivanja u ovom slučaju. Posle potpisivanja, koje može da bude i anonimno, na imejl korisnika stiže link za potvrdu potpisa sa adrese „info@peticije24.com“.

Peticiju je do sada potpisalo 1.500 građana, koji su ostavili poruke podrške: "Pravda za nedužno biće“, "Najstroža kazna monstrumima!“, "Ni slučajno da se proglase neuračunljivima i nikom ništa“, "Smrt ubicama!“ i razne druge.

Zoran Albić (29) iz sela Prahovo kod Negotina uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao trogodišnju pastorku Lunu Firulović jer mu je smetao njen plač kada se kući vratio pijan. Lunina majka i njegova ljubavnica Vesna Firulović (24) zajedno sa njim odnela je mrtvo dete kod lekara i rekla da je navodno palo sa terase. Međutim, forenzičari su našli krvave mrlje u kući koje su otkrile stravičnu istinu. Tek posle toga, Zoran je priznao da je dete pretukao nasmrt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading