Uhapšen mladić koji je zapalio auto aleksinačkom novinaru, nije želeo da otkrije MOTIV

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

01.06.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija rasvetlila je slučaj paljenja automobila aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića kojem je pre nekoliko dana zapaljen auto ispred kuće.

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Pripadnici MUP uhapsili su M. M. (25) iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je M. M. 30. maja posle ponoći razbio staklo na automobilu oštećenog "ševrolet kalos", sipao benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.


Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu, nakon čega mu je sudija Osnovnog suda odredio pritvor do trideset dana, dodaje se u saopštenju.

Uhapšeni mladić je priznao da je zapalio automobil, ali nije otkrio motiv.

Podsetimo, Dušan Ostojić je ranije izjavio za medije da bi jedan od razloga za paljenje automobila moglo da bude novinarevo pisanje o nestalim bebama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading