Oglasio se pravi otac devojčice koju je očuh pretukao nasmrt: Otkrio jezive detalje o bivšoj suprugi

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.05.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očuvao sam i Lunu i Elvina, a sada sam moram da sahranim svoju mezimicu - plačnim glasom kaže Dragan Purić iz Slatine kod Negotina, otac dvoipogodišnje Lune F, koju je zverski nasmrt pretukao očuh Zoran Albić, a zatim njeno telo bacio sa terase.

RepublikaFoto: Facebook
Majka nastradale devojčice sa očuhom

Dragan je danas sa porodicom sahranio svoju ćerkicu.

- Išao sam u Negotin da sve završim u vezi sa sahranom. Kupili smo joj haljinicu, da izgleda kao princeza, jer ona je i bila moja princeza - nastavlja priču neutešni otac.

Ćerku je poslednji put video u Negotinu, u prostorijama Centra za socijalni rad, jer se njegova supruga Vesna sa Lunom preselila kod ljubavnika Zorana Albića nakon što je muža prijavila za nasilje u porodici.

- Bila je kao anđeo. Smejala se, nadao sam se da ćemo uskoro biti zajedno, ona, Elvin i ja. Ali eto, zlotvor mi je uzeo Lunu - navodi otac.

Dragan sada brine samo o Elvinu, i kaže da će učiniti sve da sin što manje oseti tragediju koja ih je zadesila.

- Vesna je pod istragom. U pritvoru je. Da su je pustili na Luninu sahranu, dozvolio bih joj da prisustvuje. Ona je ipak Lunina majka - kaže Dragan, a na pitanje kako je moguće da je Vesna tvrdila da je dete palo sa terase a ne da je pretučeno nasmrt, odgovara "možda nije znala".

RepublikaFoto: Facebook
Očuh ubio devojčicu od batina

Da li je majka Vesna znala ili nije, kao i da li je učestvovala u nasilju nad malom Lunom, za šta je u drugom iskazu Albić optužio nevenčanu suprugu, utvrdiće se u istrazi. Za sada je izvesno da je i njoj kao i njenom nevenačnom suprugu Zoranu Albiću, osumnjičenom za teško ubistvo devojčice, određen pritvor do 30 dana.

Zoran na saslušanju nije negirao da je udarao devojčicu, ali je kazao da je u tome učestvovala i majka.

Nezvanično, Zoran se kobne noći iz grada vratio pijan pa se posvađao sa nevenčanom suprugom. Dete se probudilo i briznulo u plač, što je njemu zasmetalo pa je krenuo da ga besomučno tuče. Majka je u prvobitnoj izjavi tvrdila da je Zoran, dok je tukao dete, nju zaključao u drugoj sobi, što je osumnjičeni negirao, navodeći da je i ona učestvovala u tome.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading