Fotografije sa mesta zločina! Komšije čule zapomaganje: Zete, jesi li sada zadovoljan? A onda je usledio krvavi pir!

Autor:

Hronika

24.05.2019

13:55 >> 13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk i neverica u novosadsakom naselju Telep! Jutros se u porodičnoj kući Pajić dogodio nezapamćeni zločin kada je Goran Janković macolom usmrtio njegovu bivšu suprugu Mirjanu Janković i njene roditelje Nadu i Branislava, pred njihovom maloletnom decom.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Tuga ispred kuće u novosadskom naselju

Pripadnici MUP-a i dalje se nalaze u kući, a rođaci i komšije Pajića duboko su potreseni zbog smrti dragih ljudi koji ništa nažao nikad nikome nisu učinili.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je policija na tragu trostrukog ubice iz Novog Sada i naglasio da očekuje da će Goran Janković, koji je osumnjičen da je jutros ubio suprugu i njene roditelje, uskoro biti u rukama policije.

Nada vrištala i zapomagala

"Čula sam jutros vrisak i Nadu kako zapomaže", kaže za "Blic" jedna od komšinica u Ulici Petrefija Šandora u Novom Sadu gde se dogodilo jezivo trostruko ubistvo.

Komšinica kaže kako je rano jutros čula da se u kući Pajića nešto loše događa i da je odmah probudila sina kako bi otišao da proveri da li su svi dobro.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVAANOV

- Čula sam vrisak i Nadu kako zapomaže i viče: "Zete jesi li sada zadovoljan?!". Posle toga čuo se još jedan jeziv vrisak - kaže uznemirena komšinica.

Kako dodaje, njen sin se ubrzo uputio ka kući Pajića kako bi proverio da li je sve u redu, međutim na lice mesta već je stigla policija jer je član ove porodice video tragove krvi u dvorištu i prijavio zločin.

Protiv njega je pre izvesnog vremena podneta i krivična prijava za nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading