Čaba Der ubio i svog jataka?! Sumnjiv za još jednu likvidaciju

Autor: Alo, Republika

Hronika

23.05.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čaba Der (39), koji se tereti za ubistvo Nebojše Markovića na Banovom brdu i još dva zločina u inostranstvu, sumnjiči se i za nestanak i ubistvo svog jataka Nebojše Karana iz Sombora.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Čaba Der

Karanovo telo je nađeno krajem februara, posle 18 dana potrage, na napuštenom salašu na putu ka Subotici, a nezvanična saznanja ukazuju na to da je ubijen zbog veze sa Čabom Derom i njegovim saradnikom Alenom Ciglerom (40).

Sumnja se da je Karan pomogao Deru u skrivanju posle brutalne likvidacije Nebojše Markovića. Taj Somborac je prema operativnim saznanjima nekoliko puta odbeglom Čabi nosio hranu i ostale potrepštine, a ubijen je najverovatnije da ne bi otkrio detalje u vezi sa Derovim skrivanjem.

Karan je poslednji put viđen 9. februara kako izlazi iz svoje kuće. Ubijen je hicima iz vatrenog oružja dve nedelje pre nego što je njegovo telo pronađeno.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading