PREMINUO DRUGI MIGRANT NAĐEN U CISTERNI: Dvojica i dalje teško

Autor: novosti.rs

Hronika

23.05.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Sadu preminuo još jedan migrant pronađen u cisterni u Futogu.

RepublikaFoto: e-stock/D.MILOVANOV

U Urgentnom centru Kliničkog centru Vojvodine u Novom Sadu, u noći između srede i četvrtka, preminuo je još jedan od četvorice migranata pronađenih u besvesnom stanju utorak u cisterni u Futogu.

Dva pacijenta, kako kažu u KCV, su i dalje u teškom stanju i nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra i pod stalnim su lekarskim nadzorom.

U Urgentni centar KCV u utorak su primljene četiri muške osobe u besvesnom stanju sa znakovima toplotnog udara i hipoksije. U sredu u ranim jutarnjim satima je preminuo jedan, a u noći između srede i četvrtka još jedan.

Podsećamo, četvorica muškaraca starosti između 20 i 30 godina, pronađeni su u utorak oko podne, kada je vozač dovezao kamion u perionicu u Futogu. Kada su radnici otvorili cisternu, u njoj su ugledali četvoricu mladića bez svesti. Oni su u teškom stanju, kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde su dvojica preminula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading