Nije mu prvi put da šamara! Uzunović pre balerine izudarao i OVOG poznatog glumca

Autor:

Hronika

22.05.2019

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se u Narodnom pozorištu kad su se posvađali, a potom i fizički obračunali poznati srpski glumac Tanasije Uzunović (77) i balerina Dušanka Kaličanin (31).

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Tanasije Uzunović

Uzunović je navodno ošamario balerinu koja drži bife u pozorištu i jednu konobaricu, zbog čega je intervenisala i policija.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, incident se dogodio u ponedeljak uveče u bifeu nakon odigrane predstave "Put u Damask".

Nesnosna buka

- Dušanka je pozvala policiju i prijavila napad. Ona je upozorila Uzunovića da sačeka patrolu, ali je on rekao da će biti u obližnjem kafiću i da tamo mogu da ga nađu. Policajci su saslušali sve aktere incidenta, a protiv glumca će biti podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira - kaže naš sagovornik.

Bekjareva udario pesnicom u glavu

Ovo nije prvi put da se Uzunović našao u žiži javnosti zbog tuče. Naime, on se pre nekoliko godina potukao s glumcem Ivanom Bekjarevim nakon odigrane predstave "Karolina Nojber".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ivan Bekjarev

- Prišao mi je Tanasije i dvaput me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Polomio sam mali prst na ruci - rekao je tad Bekjarev, koji je podneo prijavu protiv Uzunovića.
Uzunović se pravdao da ga je Bekjarev ogrebao i raskrvario po uvetu.

- To je čovek koji stalno provocira. Naše nesuglasice datiraju još iz 1998. i tu je uvlačio i porodicu. Žao mi je što još tada nisam podneo tužbu - rekao je Uzunović.

Uzunović je, međutim, negirao da je udario Kaličaninovu i izjavio da ga je ona pljunula, nakon čega ju je odgurnuo.

- Posle predstave trebalo je da sačekam ćerku u bifeu, buka je bila nesnosna, neko je slavio zaposlenje u pozorištu. Tamo nije moglo da se sedi. Jedan gospodin me je, takođe, zamolio da se vidimo u klubu, čula se kakofonija, bilo je nezamislivo. Zamolio sam ga da popijemo piće, ali nije želeo ni da uđe zbog buke - rekao je Uzunović.

On je objasnio da je zatražio od kelnerice da se muzika malo utiša, na šta mu je ona odgovorila da se žali gazdarici.

Nije se oglasila

- Došla je ta balerina, pijana, nagla mi se nad uvo i rekla: "Slušaj, ovde mogu da radim šta hoću. Plaćam Narodnom pozorištu onoliko koliko ti nikada u životu nisi zaradio." Pljuvala mi je u uvo, pa sam je odgurnuo. Imam 77 godina, operisao sam srce i nikoga nisam udario. Bio sam zgrožen dešavanjima u klubu. To nije nivo jednog nosioca kulture, ljudi su počeli da izbegavaju da tamo dolaze - izjavio je Uzunović.

Kako je dodao, balerina mu je pokazala prst i rekla da će mu je*ati mater, nakon čega je pozvala policiju. Kaličaninova se juče nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading